[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo e rrjetit U/UTP Hama CAT-5e, 20m, 200914

11,90 €

200914

Kategoritë: Kabllo LAN   

Shpërndaje:

Kabllo UTP për lidhjen e një PC,Laptop,Smart TV etj,në rrjet të internetit

Ka dy konektor RJ-45,dhe gjatësija e kabllos është 20m

Ngjyra: Hiri

Gjatësija: 20m

Lidhësit: RJ-45

Kategoria e kabllos: CAT-5e 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).