[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo e rrjetit F/UTP Hama CAT-6, e mbrojtur, 10m, 200925

9,79 €

200925

Kategoritë: Kabllo LAN   

Shpërndaje:

Për lidhjen e një kompjuteri, laptop, televizor dhe konzollë lojrash me ruterë, shpërndarës ose priza muri për të transferuar internetin dixhital, të dhënat e rrjetit dhe sinjale.

Transferimi i të dhënave Gigabit Ethernet deri në 1 Gbps

Mbrojtje shtesë për reduktim të mirë të ndërhyrjeve elektromagnetike

Specifikat

Lidhës RJ45 (8p8c)-Plug
Maks. Shpejtësia e transferimit të të dhënave 1 Gbit/s
Maks. Frekuenca 250 Mhz
Standardi i rrjetit CAT 6
Mbrojtës F/UTP


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).