[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo Acme HUB HB540 USB 3.0 4 porte, RJ45, USB type-C

26,90 €

HB540

Kategoritë: Usb HUB/Kabllo Usb   

Shpërndaje:

HB540 Multi-HUB posedon  3porte USB 3.0,dhe 1 port RJ45.

Kështu që shumë pajisje për të përdorur dhe aq pak porte në PC tuaj,harrojeni fjalinë e mëparshme me ACME HB540 Multi-shpërndarës, Type-C! Tre porte USB janë këtu për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mund të lidhni disa pajisje me kompjuterin tuaj në të njëjtën kohë. Meqenëse ato mbështesin USB 3.0, të dhënat do të transferohen shpejt dhe lehtë. Përveç kësaj, nuk ka nevojë për programe ose instalime speciale për të përdorur shpërndarësin.
Porti RJ45 ju lejon të lidheni me rrjetin lokal.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).