[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo ACME Hub HB520, USB 3.0

17,60 €

HB520

Kategoritë: Usb HUB/Kabllo Usb   

Shpërndaje:

Laptopi apo PC juaj nuk kanë porte të mjaftueshme USB për të gjitha pajisjet tuaja? Dhe ju jeni të lodhur nga fakti që duhet të lironi porte gjatë gjithë kohës. Zgjidhja është kaq e thjeshtë: Ky USB - shpërndarës sjell katër pajisje USB në një port USB.

Për lidhjen deri në 4 pajisje USB (p.sh. miun, tastierën, printerin,skanerin) në një port USB


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).