[email protected]   +383 49 513 200

Hama Wireless Karikues, 15W, Turbo Fast Charge "MagCharge FC15"

26,90 €

187264

Kategoritë: Karikues   

Shpërndaje:

Unaza magnetike, e optimizuar për produktet MagSafe dhe Hama MagLine, e drejton saktësisht telefonin inteligjent në mënyrë që të arrihet karikimi më i mirë i mundshëm - dhe sigurisht me shpejtësi turbo-të shpejta.

Punon me të gjitha produktet e pajtueshme me Apple MagSafe dhe Hama MagLine
Unaza magnetike e integruar do të thotë që Apple iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max mund të vendosen lehtësisht në karikues dhe të pozicionohen në mënyrë të përkryer për karikim efikas.
Teknologjia Wireless Turbo Fast Charge garanton karikim jashtëzakonisht të shpejtë, më shpejt se me teknologjitë konvencionale të karikimit
Procesi i karikimit i optimizuar për pajisjen që garanton shpejtësinë maksimale të karikimit
Procesi i optimizuar i karikimit kursen baterinë duke zgjatur kështu jetën e saj të shërbimit
Material alumini me cilësi të lartë dhe të fortë
Cilësi superiore premium në lidhje me punimin dhe performancën

Specifikat

Lidhja USB-C
Diametri: 56.5 mm
Lartesia: 7.9 mm
Tensioni i hyrjes 1 / Maks. Rryma hyrëse 1: 5 V / 3 A
Tensioni i hyrjes 2 / Maks. Rryma hyrëse 2: 9 V / 2,22 A
Tensioni i hyrjes 3 / Maks. Rryma hyrëse 3: 12 V / 1,67 A
Maks. Fuqia dalëse: 15 W


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).