info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama "Vienna" Notebook Çantë, (15.6"), e zezë, 101778

44,90 €

101778

Kategoritë: Çantë Gaming   

Shpërndaje:

Ideale për aktivitete në natyrë,siguron transport të përshtatshëm, ruajtje të sigurt dhe mbrojtje nga papastërtitë, gërvishtjet dhe lagështia

Struktura brenda është e ndarë në mënyrë perfekte për të gjitha gjërat e nevojshme që ju duhen për udhëtim.

Specifikat

Materiali:Polister

Rekomandohet për llaptop:15.6" inch

Ngjyra:Zezë

E lartë:43cm

E gjërë:35cm

Pesha:800g


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).