info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama USB 3.0 multi Lexues i Kartave, SD / microSD / CF / MS, zezë, 181018

19,00 €

181018

Kategoritë: Lexues Kartash   

Shpërndaje:

Lexues USB me shumë karta USB 3.0 për leximin dhe shkrimin e të gjitha llojeve dhe kapaciteteve të zakonshme të kartave të kujtesës në përputhje me USB 2.0 (480 Mbit / s)
Mbështet UDMA 7
PID unik dhe VID të ruajtura

Kartat e kujtesës:
SD / SDHC / SDXC
microSD / microSDHC / microSDXC
CompactFlash I
MS / MS Duo / MS PRO Duo / MS PRO Duo HG

Mundëson transferimin e shpejtë të të dhënave midis kartës dhe PC në bashkëpunim me një kartë SD / microSD, kompatibil me UHS-I

Mundëson transferimin e shpejtë të të dhënave midis kartës dhe PC në bashkëpunim me një kartë CF kompatibil me UDMA

Lejon të shkëmbehen të dhënat direkt nga karta e kujtesës në kartën e kujtesës

Transferimi i të dhënave me super shpejtësi deri në 5 Gbit / s

Drita LED siguron informacione rreth statusit të lidhjes

Specifikat

Ngjyra: Zezë

Lidhësi: USB 3.0 A mashkull

Shkalla e transferimit të të dhënave: 5 Gbit / s

Usb standart: Usb 3.0

Lloji i kartës së kujtesës: CompactFlash Type I, Memory Stick (TM), Memory Stick Duo (TM), Memory Stick Pro (TM), Memory Stick Pro Duo (TM), microSD, microSDHC, microSDXC, SD card, SDHC memory card, SDXC memory card

Gjerësia: 9cm 

Pesha: 62 g

Thellësia: cm


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).