info@metron-ks.com   +383 49 258 248

Hama USB 2.0 Kabllo,printer,skaner etj., 1.80 m

2,40 €

29099

Kategoritë: Aksesorë    Kabllo   

Shpërndaje:

Për lidhjen e një PC / Llaptop me një pajisje,printer, skaner,etj.

I përshtatshëm dhe i testuar për USB 2.0,kompatibil me USB 1.1

Specifikat

Ngjyra:Hiri

Gjatësija e kablles: 1.8m

Max. Shkalla e transferimit të të dhënave 480 MBit / s

Konektorët: USB-A , USB-B


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).