[email protected]   +383 49 513 200

Hama USB 2.0 Kabllo për printer,skaner, hiri, 1.80 m, 45021

4,90 €

45021


Shpërndaje:

Për lidhjen e një PC / Llaptop me një pajisje,printer, skaner,etj.

I përshtatshëm dhe i testuar për USB 2.0,kompatibil me USB 1.1

Mbrojtje shtesë për një zvogëlim të mirë të ndërhyrjes elektromagnetike

Përçues i brendshëm i bërë nga bakri për vetitë më të mira të transmetimit

Specifikat

Ngjyra:Hiri

Gjatësija e kablles: 1.8m

Max. Shkalla e transferimit të të dhënave 480 MBit / s

Konektorët: USB-A , USB-B


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).