info@metron-ks.com   +383 49 258 248

Hama Universal 8në1 Telekomandë,zezë

10,90 €

12307

Kategoritë: Aksesorë   

Shpërndaje:

 

Zëvendësim ideal për telekomandë të dëmtuar ose të humbur ose për t'u kujdesur për telekomandat origjinale 2 butona speciale për kontrollin e një TV të mençur

Futja manuale e kodit për programim të drejtpërdrejtë dhe të shpejtë me anë të listës së kodeve

Kërkimi automatik i kodit për programim të rehatshëm përmes funksionit të kërkimit

Telekomandë universale për kontrollim deri në 8 pajisje

Programuar paraprakisht për më shumë se 1.000 pajisje (p.sh. për markat e mëposhtme: LG, Sony, Samsung, Sharp, Panasonic, Philips etj.)

Për: TV/DVD/VCR/SAT/AUX/DVBT/CBL/AMP

Specifikat

Ngjyra:Zezë

Sinjali i transmetimit: Infrared

Distanca: 10m

Materiali:Plastik


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).