[email protected]   +383 49 513 200

Hama "Star 62" Tripod, 4162

37,90 €

4162

Kategoritë: Tripod   
Tagjet: Trekëmbësh   Tripod   Kamerë   Foto  

Shpërndaje:

Jepni fund fotove të paqarta me këtë tripod qe Metron sjellë për ju. Krijon një bazë të fort për të dy kamerat fotografike dhe video, përmban një pllakë me lëshim të shpejtë që e bën kamerat te instalohen lehtë,vjen me një kokë trekatëshe me tri drejtime, e cila mund të ripozicionohet në një numër këndesh të ndryshme.
Tripod i kamerës i qëndrueshëm në sipërfaqe të pabarabarta, e përshtatshme për kamera fotografike dhe video.Këmbët e tripodit mund të fiksohen lehtësisht dhe shpejt në lartësinë ose pozicionin e kërkuar.

Specifikat

Ngjyra: Hiri

Pesha:1500g

Materiali:Alumin

Lartësia Min. 64cm

Lartësia Max. 160cm

Ngarkesa maksimale 3kg

Koka e tripodit :3D: Kokë me 3 kahje

Segmentet e këmbëve 3 seksione (2x i zgjerueshëm)


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).