info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama Sportsline III Notebook Çantë 15.6" e zezë, 23287

29,90 €

23287

Kategoritë: Çantë   

Shpërndaje:

Forma e saj moderne, e hollë siguron një dizajn që përshtatet në mënyrë të përsosur.Posedon xhepa te mëdhenjë e cila mundëson gjetjen e lehtë të aksesorëve dhe sendeve personale.

Struktura e brendshme është e ndarë ne menyrë të përsosur për CD,kablla,dokumente etj.

Specifikat

Materiali:Politex

Rekomandohet për llaptop:15.6 inch

Ngjyra:Zezë

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).