info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama Mouse Pad i zi, 54766

1,90 €

54766

Kategoritë: Mousepad   

Shpërndaje:

 

Sipërfaqe e përshtatshme për mouse dhe siguron lëvizjen e lehte të mouse-it,ka një bazë që nuk lejon reshqitjen e mouse pad-it gjatë punës.

Specifikat

Ngjyra:Zezë

E gjërë:22.3cm

Trashësia:0.6cm


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).