[email protected]   +383 49 513 200

Hama Modular Kabllo, Lidhës 2 X 6p4c, 3m,zezë, 44934

2,90 €

44934

Kategoritë: Kabllo Modulare   

Shpërndaje:

Kabllo për lidhjen e pajisjeve analoge dhe dixhitale në një kuti modulare p.sh. për lidhjen e telefonit,modemit, faksit ose aparatit telefonik,ka ngjyrë të zezë dhe gjatësi prej 3metra

Lidhëset e veshur me ar, me rezistencë të ulët kontakti për transmetimin e sigurt të sinjalit

Përçues i brendshëm i bërë nga bakri për vetitë më të mira të transmetimit

Specifikat

Lidhësit: Modular 6p4c

Ngjyra:Zezë

Gjatësija: 3m


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).