info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama Modular Adapter Bashkues 6p4c me 6p4c

2,00 €

44854

Kategoritë: Kabllo Modulare   

Shpërndaje:

Ky adaper shërben për lidhjen e dy kabllove modulare ose për zgjatjen e kabllos,të dy anët ka porte për lidhëset 6p4c dhe është i pështatshem për çdo vend falë dimensioneve te vogla 

Portet e veshura me ar, me rezistencë të ulët kontakti për transmetimin e sigurt të sinjalit

Specifikat

Porte: 2 X 6p4c

Ngjyra:Zezë

Pesha:18.1 g

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).