info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama microSDHC 32GB Class 10 22 MB / s + adapter, 108089

8,99 €

108089

Kategoritë: SD/microSD   

Shpërndaje:

Mundëson transferimin e shpejtë dhe të drejtpërdrejtë të të dhënave midis kartës së kujtesës dhe pajisjes së aftë UHS-I

SecureDigital High Capacity Card  (SDHC), korrespondon me standardin e ri SD 2.0

I përshtatshëm vetëm për pajisjet me një slot microSDHC

Ideale për regjistrime të videos me rezolucion të plotë me HD të plotë

Përfshinë adapterin në formatin e kartës SD

Specifikat

Ngjyra: Zezë

Max. Shkalla e transferimit të të dhënave: 22 MB / s

Memoria: 32GB

Lloji: microSD High Capacity (microSDHC)

Klasa standarde e shpejtësisë: Klasa 10


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).