info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama "MC-200" Optical 3-Button Mouse,I zi, 86560

5,90 €

86560

Kategoritë: Mouse   
Tagjet: Mouse  

Shpërndaje:

Mouse optik me 3 butona për kontrollim te ndjeshëm dhe preciz.

Nuk kërkohet softuer per instalim,thjesht futeni dhe filloni.

I përshtatshem, i rehatshem dhe i lehtë për navigim.

Specifikat

Ngjyra:Zezë

Kompatibil per sisteme operative: MAC OS 10.10 ose me lartë /Windows 10/8/7

DPI:1200

Gjatësija e kablles: 150cm

I lartë:3.7cm

I gjërë:6.4cm


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).