info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama "Maxi" Notebook Ftohës, 39689

19,90 €

39689

Kategoritë: Ftohës për laptop   

Shpërndaje:

Hama ftohësi transparent i mundëson kompjuterit tuaj hapësirë për frymarrje te lehtë,gjithashtu mundëson që ajri i nxehtë i prodhuar nga komponentët të qarkullojë në mënyrë që të mos rezultojë në mbinxehje.

Ftohë kompjuterin tuaj dhe siguron qarkullimin optimal të ajrit i cili shmang mbinxehjen
Prirje për pozicionim të rehatshëm
Prodhon shumë pak zhurmë
Flutur me LED te kaltër
Baza me goma për pozicionimin e sigurt
Konsumi i ulët i energjisë që kursen energjinë e baterisë së kompjuterit tuaj
Furnizimi me energji elektrike përmes portit USB 
Rekomandohet deri në madhësinë e ekranit prej 26cm to 44cm [10, 2" - 17, 3"]

Specfikat

Ngjyra:Transparent

I lartë:4cm

I gjatë:30cm

I gjërë:25cm

Diametri i flutures:18cm

Numri i fluturave:1

Pesha:550g


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).