[email protected]   +383 49 513 200

Hama LCD Pastrues 200 ml,me leckë, 49645

7,40 €

49645

Kategoritë: Lëng pastrues   

Shpërndaje:

Veçanërisht i përshtatshëm për pastrimin e sipërfaqeve të ndjeshme të ekraneve të holla

Gjithashtu i përshtatshëm për sipërfaqe të tjera si PDA, skanera, fotokopjues

Heq pluhurin, papastërtinë dhe yndyrat

Pastrimi i rregullt rrit jetëgjatësinë e pajisjes tuaj

Vjen me një leckë mikrofibër, (80% poliester, 20% poliamide), 20 x 20 cm


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).