[email protected]   +383 49 513 200

Hama karikues wireless për celular në makinë 15W, Turbo Fast Charge

39,99 €

187268

Kategoritë: Karikues   

Shpërndaje:

Karikues i shpejtë me shpejtësi karikimi deri në 15W
Smartphone mund të vendoset horizontalisht dhe vertikalisht në mbajtësen magnetike të telefonit celular, duke e bërë atë ideal për t'u përdorur gjatë ngasjes
Nuk kërkohen bashkëngjitje të tjera. Smartphone është i lidhur në unazën magnetike
Ngjitje e qëndrueshme e karikuesit në grila me gjerësi 15 - 35 mm falë një pajisjeje shtrënguese
Mbështesat e buta silikoni në karikuesin e makinës mbrojnë telefonin inteligjent nga gërvishtjet dhe dëmtimet
Karikimi fillon automatikisht pasi telefoni inteligjent të lidhet / vendoset në karikues
Për të përfunduar procesin e karikimit, thjesht hiqni telefonin inteligjent nga karikuesi
Teknologjia e karikimit inteligjent: teknologji induktive me valë (mund të përdoret me të gjitha pajisjet e përputhshme)
Karikimi smart dhe i sigurt: Mbrojtja nga mbingarkesa, mbitensioni dhe lidhja e shkurtër

Specifikat

Lidhja USB-C
Display: LED Funksion
Tensioni i hyrjes 1 / Maks. Rryma hyrëse 1: 5 V / 3 A
Tensioni i hyrjes 2 / Maks. Rryma hyrëse 2: 9 V / 2,22 A
Tensioni i hyrjes 3 / Maks. Rryma hyrëse 3: 12 V / 1,67 A
Maks. Fuqia dalëse: 15 W


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).