info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama Karikues për Iphone, Lightning, 1 A, LED, bardhë, 1.5m, 173643

29,90 €

173643

Kategoritë: Karikues   

Shpërndaje:

Karikimi i telefonave te mençur në makinë shpesh bëhet e vështirë kur bëhet fjalë për rrëmujë të kabllove. Por nuk ka pse të jetë, një kabllo spirale është zgjidhja juaj ideale

Karikim inteligjent dhe i sigurt: mbingarkesë, mbitension dhe mbrojtje me qark të shkurtër

Produktet MFI janë të licencuara nga Apple dhe posaçërisht për lidhje me iPhone, iPad dhe iPod. Apple përshkruan standarde me cilësi të lartë dhe i kontrollon ato përpara se produktet të vijnë në treg.

Rryma e karikimit max. 1 A për karikim të shpejtë

Shpejtësia maksimale e karikimit garantohet me një ngarkesë të optimizuar për pajisjen

Pajisjet e lidhura njihen automatikisht dhe ngarkohen në mënyrë optimale

Procesi i optimizuar i karikimit mbron baterinë dhe kështu zgjat jetën e saj

Drita LED siguron informacione rreth statusit të pajisjes

Specfikat

Fast Charge

Tensioni i daljes / rryma e daljes 5V / 1A

Tensioni hyrës nga / në 100-240 V

LED : Po

Max. Fuqia e daljes: 5W

Konektori: Lightning

Gjatësija: 1.5m

Ngjyra: Bardhë


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).