[email protected]   +383 49 513 200

Hama IEC Power Supply Kabllo, 1.50m, 29934

5,90 €

29934

Kategoritë: Kabllo furnizuese   

Shpërndaje:

Kabllo për lidhjen e PC apo monitorit në rrymë me tension 220/230 V

Ka certifikimin VDE, rryma maksimale 10A, dhe gjatësi 1.5 metra

Specifikat

Gjatësija: 1.5m

Ngjyra:Zezë

Lidhësit: 3-pin, prizë kontakti për tokëzimin

Lloji i kabllos: Furnizues të energjisë elektrike

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).