[email protected]   +383 49 513 200

Hama High Speed ​​HDMI Kabllo, 3 m, 122101

10,90 €

122101

Kategoritë: Kabllo HDMI   

Shpërndaje:

HD ishte dje, sot ka Ultra HD: katër herë më e mprehtë falë 8 milion pikselëve. Me kabllon 4K HDMI, mund të sillni imazhe me cilësi të mprehta në shtëpi, me cilësi të kinemasë - edhe në 3D.

Kabllo me mbrojtje të veçantë siguron cilësi optimale, pa ndërhyrje

Për transmetimin me shpejtësi të lartë të të dhënave dixhitale audio dhe video midis, p.sh, lojtarëve Blu-ray, marrësve satelitor dhe televizioneve

Transmetim 3D përmes bandwidth së zgjeruar

Kabllo HDMI për cilësi të përsosur, me rezolucion të lartë Ultra HD 4096x2160 (4k) pixel

Transmetim me shpejtësi të lartë deri në 18 Gbit / s për të gjitha standardet e videove dhe zërit nga një gjerësi e banwidth prej 600 MHz

Rezolucion: 3840 x 2160 - 24 Hz / 25 Hz / 30 Hz / 50 Hz / 60 Hz, 4096 x 2160 - 24 Hz

Ngjyra: 30/36/48 bit

Transmetimi i zërit: 8PCM, Dolby Digital, DTS, MPEG, DVD audio, SACD, Dolby Digital Plus, True HD, dts-HD

Specifikat

HDMI ™ Ethernet channel (HEC) : Po

Shkalla e transferimit të të dhënave: 18 Gbit / s

Ngjyra:Zezë

Gjatësija:3m

HDR: Po

Max. Rezolucioni: 4k (4096 x 2160)

3D: Po

Bandwidth: 600 Mhz


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).