[email protected]   +383 49 513 200

Hama CAT-5e Kabllo e rrjetit UTP, 1.5 m, 20146

2,50 €

20146

Kategoritë: Kabllo LAN   

Shpërndaje:

Kabllo UTP për lidhjen e një PC,Laptop,Smart TV etj,në rrjet të internetit

Ka dy konektor RJ-45,dhe gjatësija e kabllos është 1.5m

Specifikat

Ngjyra: Hiri

Gjatësija: 1.5m

Lidhësit: RJ-45

Kategoria e kabllos: CAT-5e 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).