info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama “Basic4TV” TV Kufje, Kabllo extra te gjatë(6m) ,Zezë, 135619

14,90 €

135619

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Kabllo ekstra i gjatë (6 m), i krijuar posaçërisht për t'u lidhur me TV ose sisteme HiFi

Kufjet rrethore të mbyllura bllokojnë zhurmën shqetësuese dhe mbajnë muzikën brenda

Kufjet janë të pajisura me një kokë lëvizëse e cila përshtatet me formën e kokës tuaj

Përfshinë një adapter me ngjyrë ari për lidhjen e kufjeve në një sistem stereo,mikset, etj me një dalje 6.35 mm

Specifikat

Materiali:Plastik

Gjatësija e kabllos: 6m

Diametri i dëgjueses: 40mm

Ngjyra:Zezë,Kuqe

Modeli:Stereo

Buton për kontrollim te zërit: Po

Frekuenca e kufjeve: 20 Hz - 20 kHz

Ndjeshmëria: 113 dB / mW

Adapteri: 3.5 mm Jack Plug, 6.35 mm Jack Plug

Rrezistenca e plotë(kufje): 32Ω


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).