info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama “Basic4Music” Kufje, Kabllo extra të gjatë (2 m), Zezë, 135618

13,90 €

135618

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Kufjet me kabllo të njëanshme për përvojën e fundit muzikore me më shumë liri të lëvizjes

Kufjet rrethore të mbyllura bllokojnë zhurmën shqetësuese dhe mbajnë muzikën brenda

Kufjet janë të pajisura me një kokë lëvizëse e cila përshtatet me formën e kokës tuaj

Përfshinë një adapter me ngjyrë ari për lidhjen e kufjeve në një sistem stereo,mikset, etj me një dalje 6.35 mm

Kabllo ekstra i gjatë (2 m), i krijuar posaçërisht për t'u lidhur me TV ose sisteme HiFi

Specifikat

Materiali:Plastik

Gjatësija e kabllos: 2m

Diametri i dëgjueses: 40mm

Ngjyra:Zezë,Kuqe

Modeli:Stereo

Frekuenca e kufjeve: 20 Hz - 20 kHz

Ndjeshmëria: 113 dB / mW

Adapteri: 3.5 mm Jack Plug, 6.35 mm Jack Plug

Rrezistenca e plotë(kufje): 32Ω


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).