info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama "Basic" Kufje me mikrofon, goma silikoni,bardhë, 137436

7,90 €

137436

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Kufje elegante dhe moderne me ngjyrë të bardhë,falë mikrofonit të integruar ju lehtë mund të kaloni midis muzikës dhe thirrjeve telefonike,kështu që ju nuk do të humbni më një telefonatë kur dëgjoni muzikë.

Telekomanda e integruar ju lejon të merrni dhe mbaroni thirrjet

Kontrolloni muzikën tuaj: Play/Pause

Përshtatja e përsosur zvogëlon zhurmën e padëshiruar të jashtme, në mënyrë që të shijoni muzikën tuaj pa u shqetësuar

Dëgjuese silikoni në tre madhësi të ndryshme (S, M, L) për përshtatje perfekte në veshin tuaj

Specifikat

Materiali:Plastik

Ngjyra:Bardhë

Diametri i dëgjueses:10mm

Gjatësija e kablles:1.2m

Modeli:Stereo

Frekuenca e kufjeve: 20 Hz - 20 kHz

Frekuenca e mikrofonit: 50 Hz - 10 kHz

Adapteri: 3.5mm

Rrezistenca e plotë(kufje): 32Ω

Rezistenca e plotë(mikrofon): 2200Ω


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).