info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Hama "AM-7300" Wireless Optical Mouse i zi, 86537

9,90 €

86537

Kategoritë: Mouse   

Shpërndaje:

Mouse optik me shkëlqim te lartë,3 butona për kontrollim te ndjeshëm dhe preciz,klasik dhe i thjeshtë për përdorim.Me butonin On/Off mund te kurseni baterit e mousit.

Specifikat

Ngjyra:Zezë

Kompatibil per sisteme operative: MAC OS 10.10 ose me lartë /Windows 10/8/7

DPI:1200

Lloji:Wireless 2.4Ghz

I lartë:3.4cm

I gjërë:6.4cm


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).