[email protected]   +383 49 513 200

Gel pastrimi LCD ACME dhe leckë mikrofibër

6,90 €

Gel Cloth

Kategoritë: Lëng pastrues   

Shpërndaje:

Ky gel në mënyrë efektive dhe të sigurt largon pluhurin dhe papastërtitë, eleminon ngarkesat elektrostatike, dezinfekton dhe trajton në mënyrë delikate sipërfaqen. 
Hiqni kapakun dhe spërkatni me gel leckën me mikrofibra. Fshijeni sipërfaqen butësisht derisa të jetë e pastër dhe e thatë. Lecka mikrofibër duhet të lahet në ujë jo më shumë se 60 gradë.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).