[email protected]   +383 49 513 200

DVD-R Philips, 4,7GB, 16x SP 10copë

4,90 €

PH DVD-R 10copë

Kategoritë: CD/DVD   

Shpërndaje:

Philips është brendi më i njohur për prodhimin e regjistruesve më cilësor DVD-R,të cilët përdoren për të regjistruar muzikë, filma, foto, etj.

Philips DVD-R karakterizohet nga saktësia perfekte, qëndrueshmëria dhe kualiteti.

Këto DVD-R kanë një shtresë mbrojtëse e cila i mbron nga gërvishtjet e mundshme.

Paketa përmban 10 copë.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).