info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Disk SSD SanDisk Plus Solid State Drive, 1TB

115,00 €

SSD 1TB

Kategoritë: SSD Disk   

Shpërndaje:

Rrit performancën e shkrimit të shpejtë, duke e bërë atë ideale për ngarkesat tipike të punës në PC.

Shpejtësi leximi / shkrimi deri në 535MB / s / 440 MB / s (Bazuar në testimin e brendshëm; performanca mund të ndryshojë në varësi të kapacitetit të pajisjes, pajisjes pritëse, sistemit operativ.).

Rezistent ndaj goditjeve (rezistent ndaj goditjeve (deri në 1500G) dhe rezistent ndaj dridhjeve (5gRMS, 10-2000 HZ / 4.9 gRMS, 7-800 HZ).

Temperatura (nga 0 gradë Celcius në 70 gradë Celcius).

Specifikat

Kapaciteti: 1TB
Interface:SATA III
Lidhës:SATA
Përmasat :0,28 "x 3,96" x 2,75 "
Performanca e Leximit :535 MB / s
Performanca e Shkrimit :440 MB / s


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).