[email protected]   +383 49 513 200

Dëgjuese ACME, wireless, BH420, të bardha

58,90 €

BH420

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Njihuni me dëgjueset ACME BH420. Gjithmonë keni muzikën më të mirë duke luajtur në çdo situatë. Karikuesi i lëvizshëm ka tregues LED që do t'ju njoftojë kur bateria ulet dhe është koha për të rimbushur.

Specifikat

Lidhjet: Bluetooth
Versioni Bluetooth: v5.0
Shtrirja e frekuencës: 20–20 000 Hz
Rezistencë e plotë:16 ohm
Diametri i degjueses:8.2 mm
Ndjeshmëri: 110 ± 3 dB
Ndjeshmëria e mikrofonit: 15 ± 3 dB
Butoni me shumë funksione
Mbrojtje nga goditjet
Asistent zëri
Lloji i lidhësit:USB, Type-C, 5 V DC


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).