[email protected]   +383 49 513 200

CD-R Philips, 80min, 700MB, 52x SP ,50copë

16,50 €

PH CD-R 50copë

Kategoritë: CD/DVD   

Shpërndaje:

CD-të të llojit CD-R të kanë kapacitet prej 700MP dhe përpunojnë të dhënat me shpejtësi 52x, si fotot, dokumentet, muzikën dhe videot tuaja personale kudo në çdo kohë.

Gama jonë e tërë e mediave të magazinimit është e njohur për jetën e tyre të gjatë arkivore dhe rezistencën e shkëlqyer të dritës UV.

Sipërfaqja rezistente ndaj gërvishtjeve siguron të dhënat tuaja me mbrojtje shtesë nga konsumimi i përditshëm.

 Në pako përfshihen 50copë.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).