info@metron-ks.com   +383 49 513 200

CD-R 80min/700MB 52X ACME Cake Box, 25 Copë

7,90 €

CD-R 25Copë

Kategoritë: CD/DVD   

Shpërndaje:

Specifikat mekanike të Acme janë shumë precize dhe të dhënat e regjistruara në to mund të lexohen në një sërë pajisjesh. CD-R Acme ofron mbrojtje shumë të mirë ndaj dëmtimeve aksidentale. Në pako përfshihen 25 copë.

Specifikat

Kapaciteti [MB]: 700  
Kohëzgjatja e audio incizimeve [min] : 80     
Lloji i medias: CDR   
Paketimi Rrethor       
Shpejtësia maksimale e shkrimit    52            

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).