info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Altoparlant ACME SP109, bluetooth

19,90 €

SP109

Kategoritë: Altoparlantë   

Shpërndaje:

Altoparlant i përshtatshëm dhe i thjeshtë për përdorim. Falë lidhjes Bluetooth çiftimi i pajisjeve do të jetë shumë i shpejtë. Lejon lidhjen e thjeshtë pa tel me të gjitha pajisjet e aktivizuara. Për më tepër, bateria e rikarikueshme zgjat 6 orë, pothuajse tërë ditën e punës ose një mbrëmje të shkëlqyeshme. Altoparlanti është i lëvizshëm, kompakt dhe i lehtë për tu lëvizur nëse është e nevojshme.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).