Xham mbrotjës për Samsung Galaxy S23+, transparent

19,90 

Xham mbrotjes për Samsung Galaxy S23+

SKU: 8806094772685 Categories: ,

Description

Mbajeni ekranin tuaj të mbrojtur ndërkohë që shijoni të njëjtin prekje origjinale të qetë dhe reaguese. Ndjenja dhe pamja e mbrojtësit të ekranit është aq e pastër sa është e vështirë të dallosh ndryshimin me ose pa të.