Xham mbrojtës për ekran Samsung Galaxy A53 5G, transparente

9,90 

Xham mbrojtës për ekran Samsung Galaxy A53 5G

SKU: 8806094253719 Categories: ,

Description

Shtoni një shtresë shtesë mbrojtjeje kundër gërvishtjeve dhe gjurmëve të gishtërinjve për të zvogëluar dëmtimin e ekranit tuaj. Mbajeni telefonin tuaj të sigurt nga gërvishtjet ose rëniet e përditshme me këtë mbrojtës xhami rezistent ndaj thyerjes.

Ofron ndjeshmëri të lartë në prekje dhe mbështet sensorin e gjurmëve të gishtërinjve.
Ky mbrojtës ultra i hollë i ekranit është plotësisht transparent.
Është bërë prej xhami të kalitur me një shkallë fortësie prej 9H.
Mban ekranin e Samsung Galaxy A53 5G tuaj të sigurt nga gërvishtjet dhe rëniet.
Aplikuesi i përfshirë siguron vendosje të saktë pa flluska ajri.