Vegël gërryese Hama Xavax, 111750

5,60 

Vegël gërryese Hama Xavax, 111750

SKU: 4047443004352 Categories: , ,

Description

Heqje e lehtë e mbetjeve ushqimore apo edhe reklamave te ndryshme nga qelqi, qeramika etj. Para se të aplikoni pastrimin, duhet të hiqni papastërtitë dhe mbetjet tjera në xham apo qeramik.