USB Hub Hama, e zezë, 12177

10,50 

HUB, Hama USB 2.0 ,zezë

SKU: 4007249121776 Categories: ,

Description

Laptopi apo PC juaj nuk kanë porte të mjaftueshme USB për të gjitha pajisjet tuaja? Dhe ju jeni të lodhur nga fakti që duhet të lironi porte gjatë gjithë kohës. Zgjidhja është kaq e thjeshtë: Ky USB – shpërndarës sjell katër pajisje USB në një port USB.

Për lidhjen deri në 4 pajisje USB (p.sh. miun, tastierën, printerin,skanerin) në një port USB.

Testuar për pajtueshmëri me të gjitha pajisjet USB 2.0 dhe në përputhje me USB 1.1, Hama 1: 4 Hub mund të akomodojë pajisjet shtesë periferike më moderne USB.Furnizohet me energji  PC / Laptop dhe është në përputhje me Windows 2000 / XP / Vista / 7/8 dhe Mac OS 10.x e tutje.