USB Hub 2.0 Manhattan, 4 porte, 164818

4,69 

USB Hub 2.0 Manhattan, 4 Porte, 164818

SKU: 766623164818 Categories: ,

Description

Manhattan 4-portësh USB 2.0 Hub, shton lehtësisht katër porte USB-A në çdo kompjuter desktop ose laptop të pajtueshëm me USB, duke zgjeruar lidhjen për tastierë, maus, kamera etj. Portet e tij me shpejtësi të lartë sigurojnë shpejtësi të transferimit të të dhënave deri në 480 Mbps, për printim dhe aktivitete të tjera akoma janë në përputhje me USB 1.1 për të mbështetur pajisjet e vjetra.

Një mbështjellës i qëndrueshëm dhe madhësia kompakte e bëjnë shpërndarësin lehtë të transportueshëm. Instalimi është i thjeshtë me Plug and Play duke ju lejuar të lidhni shpejt Hub me çdo portë USB në mënyrë që të filloni të përdorni pajisjet menjëherë.

Siguron katër porta Hi-Speed USB 2.0  për pajisje shtesë.
Mbështet deri në 480 Mbps shpejtësi të transferimit të të dhënave në secilën port.
Kabllo të integruar, 60 cm, USB-A, ideal për çdo PC ose Mac.