USB Flash Drive SanDisk, Cruzer Blade,2.0 16GB

5,99 

USB Flash Drive SanDisk, Cruzer Blade,2.0 16GB

SKU: 619659000431 Categories: ,

Description

Është e vogël dhe e shpejtë për të ruajtur dhe transferuar përmbajtjen tuaj dixhitale nga kompjuteri në kompjuter, ose për ta marrë atë në lëvizje. Thjesht futni fotot, muzikën dhe skedarët e tjerë argëtues në SanDisk Cruzer Blade dhe filloni të ndani me familjen dhe miqtë tuaj. Ju gjithashtu mund të mbroni skedarët në flash drive tuaj USB nga qasja e paautorizuar me softuerin e përfshirë SanDisk SecureAccess dhe të shijoni mbrojtjen shtesë të rezervimit të sigurt në internet (deri në 2 GB) të ofruar nga partneri i rezervimit në internet i SanDisk. Kur skedarët tuaj kanë rëndësi, ju mund t’i besoni SanDisk.

Kapaciteti 16GB
Lidhës USB Tipi A
USB 2.0