Tastierë Gembird, KB-U-103, e zezë

6,50 

Tastierë Gembird, KB-U-103,e zezë

SKU: 8716309083980 Categories: ,

Description

Tastierë standarde me madhësi të plotë 104 butona.Gjatë punës shtypja e butonëve është e heshtur dhe e rehatshme.
Kompatibil me Windows 10.