Trotinet elektrik OKAI ES500, 9.5″,350W-600W, hiri/zi

499,00 

Trotinet elektrik OKAI ES500, 9.5″,350W-600W, hiri/zi

SKU: 200722000702 Categories: ,

Description

MADHËSIA
E shpalosur: 1115x550x1161 (mm)
E palosur: 1115x550x565 (mm)


MOTORI
Gomat: 9,5″
Shpejtësia maksimale: 25 km/h (20 km/h)
Torque: 22 Nm
Kontrolli i motorit: DC pa furça


BATERIA
Gama:deri ne 25 km(ne varesi te terrenit,vozitjes,dhe peshes se vozitesit)
Tensioni: 280 Wh
Koha e karikimit: 2A < 6h / 3A<4h


FRENA
E pasme: frena me tel
Distanca e frenimit: 4,5 m
I papërshkueshëm nga uji IP54
Pesha 22kg


Fuqia
Fuqia e vlerësuar: 350 W
Fuqia maksimale: 600 W
Tensioni nominal: 36V
Material alumini 
Mekanizmi i palosjes me një klik
Lartësia nuk rregullohet


Diplay
Një buton multifunksional
Shfaqja e shkallës së karikimit, shpejtësisë,


DRITA
Drita e përparme LED e bardhë
Drita e pasme LED e kuqe