Shkop Selfie Swissten Bluetooth, Tripod Pro, alumin

29,90 

32000400

SKU: 8595217478879 Categories: , ,

Description

Shkop elegant për selfie ALUMINIUM TRIPOD PRO i bërë nga materiale të cilësisë së lartë është i pajisur me trekëmbësh, telekomandë Bluetooth dhe fije për ngjitjen GOPRO.

Për bashkimin e një GOPRO ose një kamere, selfie është e pajisur me një fije 1/4″”.

Pesha: 145g
Kapaciteti maksimal i ngarkesës: 1 kg.
OS i mbështetur: min. Android 4.3 / min. IOS 5.0.
Gjatësia e zgjatjes: 21,5-63,5cm.
Lloji i baterisë në kontrollues: CR1632.
Kapaciteti i baterisë: 130 mAh.
Shtrirja e frekuencës: 2.4 hz – 2.48hz.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shkop Selfie Swissten Bluetooth, Tripod Pro, alumin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *