Set tastierë, maus Hama “Cortino” 134958

18,90 

Set Tastierë, Maus Hama “Cortino” 134958

SKU: 4047443358875 Categories: , ,

Description

Sensori optik me rezolucion të lartë siguron kontroll të saktë dhe të qetë të kursorit të miut.

Tastierë / maus elegant për të gjitha detyrat e përditshme të kompjuterit.

Tastierë me format të plotë me taste të sheshtë dhe prekje të butë.

Nuk kërkohet asnjë program shtesë – thjesht lidheni dhe filloni.

Miu me sensor 1000 dpi.

Lidhje USB-A lidhës
Lidhja e miut: Kabllo
Lidhja e tastierës:Kabllo
Numri i butonave të miut 3
Numri i tasteve të tastierës 105
Përmasat e miut x H H x D 6,3 x 3,2 x 9,9 cm
Pesha e miut 76 g
Përmasat tastierë L x H x D 44.9 x 2.2 x 15.1 cm
Pesha e tastierës 510 g