Rrip silikoni Swissten për Apple Watch 42-44mm, i kuq

8,90 

SKU: 8595217477148 Categories: , ,

Description

Rripi prej silikoni SWISSTEN thekson maksimalisht dizajnin e orës suaj inteligjente. Silikoni nga i cili është bërë rripi është jo vetëm i rehatshëm, por edhe dhe ofron rezistencë të lartë ndaj djersës. Gjatësia e rripit mund të vendoset në 14-18 cm.

Përputhshmëria
I përket linjës së modeleve Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 dhe Apple Watch Series 6, 42-44mm.

Gjatësia: 14-18 cm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rrip silikoni Swissten për Apple Watch 42-44mm, i kuq”

Your email address will not be published. Required fields are marked *