Rrip Samsung Extreme Sport Band, 20mm, S/M, Galaxy Watch4, Watch4 Classic, zezë

39,90 

Rrip Samsung Extreme Sport Band, 20mm, S/M, Galaxy Watch4, Watch4 Classic, zezë

SKU: 8806092746909 Categories: ,

Description

Material rezistent, i fortë dhe i butë në një dizajn sportiv
Rehati e këndshme në bartje dhe përshtatje e mirë për saktësi të lartë gjatë regjistrimit të të dhënave të fitnesit
Gjerësia standarde e rripit 20 mm
I përshtatshëm për një perimetër dore prej 130 – 190 mm
E përputhshme me serinë GalaxyWatch4