Power bank Manhattan 10.000 mAh, e bardhë

Power bank Manhattan 10.000 mAh, e bardhë 406277

SKU: 766623406277 Kategori: ,

Përshkrim

Specifikat:

Lloji i baterisë: litium-polimer, i integruar
Treguesit LED të përqindjes së karikimit të baterisë: një LED (<25%), dy LED (25 – 49%), tre LED (50 – 74%) dhe katër LED (75 – 100%)
Butoni për të aktivizuar LED dhe për të kontrolluar statusin e baterisë.

Fuqia:

Tensioni i hyrjes: USB 5 V, 2 A
Tensioni i daljes: USB 5 V, 2.1 A max.
Kapaciteti: 10,000 mAh
Orë vat: 37
Mbrojtje nga mbirryma
Mbrojtje nga mbingarkesa
Mbrojtje nga mbinxehja
Koha e karikimit të baterisë së Powerbank, tipike: minimumi 5 orë me një karikues 2,4 A ose më të lartë

Portet

Dy USB-A: Fuqia maksimale e përbashkët 2.1 A
Një Micro-USB: 2 A (hyrje)
Një USB-C: 2 A (hyrje)