Power bank Hama Supreme 5HD, 5000 mAh, e hirtë

Power bank Hama Supreme 5HD, 5000 mAh, e hirtë 201671

SKU: 4047443486677 Kategori: ,

Përshkrim

Karikoni shpejtë, karikoni në lëvizje: bateria e jashtme e rikarikueshme furnizon me energji smartfonët, tabletët, altoparlantët Bluetooth dhe pajisje të tjera celularë, qoftë në zyrë, në aeroplan apo në plazh.
Nëpërmjet lidhjes USB-C, power bank-u karikohet plotësisht në 3 orë.
Treguesi i integruar i kapacitetit LED: tregon në katër faza (100%, 75%, 50%, 25%) sa energji është ende në dispozicion.
Sipërfaqe e gomuar, me prekje të butë: power banku vendoset këndshëm në dorë dhe fundi i saj mat do të thotë që asnjë gjurmë gishti nuk mbetet pas në të.
Ngjyra: Hirtë
2 hyrje: USB-C dhe mikro-USB
Dalja: 1 x USB-A
Lidhja (Dalja) 1 , 5 V / 2,1 A
Lloji i baterisë Bateria e integruar Li-Polymer
Kapaciteti: 5000 mAh
Karikim i shpejtë
Dimensionet: 65 x 12 x 92 mm
Pesha: 113 g
Kabllo: USB-Type-C