Power Bank Hama “Supreme 20HD”, 20000mAh, 188308

Power Bank Hama “Supreme 20HD”, 20000mAh

SKU: 4047443428400 Kategori: ,

Përshkrim

Në një udhëtim pune ose me pushime nëse papritur e gjejmë veten me një bateri të zbrazët të celularit, atëherë ju kaloni gjithmonë më lehtë sepse keni energji të mjaftueshëm për celularin tuaj dhe qëndroni të lidhur gjatë gjithë kohës

Power Pack siguron engjeri në lëvizje
Karikimi i optimizuar mbron baterinë dhe kështu zgjat jetën e saj të shërbimit
Pamja dhe ndjenja me stil
Karikimi i njëkohshëm i dy pajisjeve
Lidhje e përshtatshme dhe e shpejtë falë lidhësit USB-C që mund të përdoret në të dy anët

Për furnizimin me energji të jashtme të telefonave inteligjentë ose pajisjeve të tjera të lëvizshme
Rimbushja e lehtë e telefonave inteligjentë dhe pajisjeve të tjera mobile
ekran i integruar i kapacitetit LED
Mbrojtja nga mbingarkesa, mbrojtja nga shkarkimi i thellë, Sigures per lidhje te shkurt
Çertifikuar nga TÜV